Friday, June 3, 2011

Cutiuta rotunda/Red round basket

Ma uit pe acasa si mereu gasesc ceva ce nu este la locul sau si ma gandesc eh, ar mai trebui sa cos o cutiuta si pentru asta si pentru aceea, si in genere multe multe multe obiecte micute mereu iese de sub control si nu sunt la locul lor cind ai nevoie de ele :))) si uite ca deja am boala la cutiute :)))
De data asta m-am gandit sa fac ordine in tubusoarele pentru machiere, care mereu sunt imprastiate pe geam la baie. Sunt mai ordonate acum in cutiuta asta rosie cu bulinute. Acum imi place foarte mult aceasta stofa, dar pina nudemult imi era teama sa o folosesc (tare mi se parea aprinsa la culoare :)) ).
In baza cutiutei intre stofe si flizelina am cusut un CD, insa partile laterale a cutiutei nu am gandit cu ce sa le intaresc, desi stau si asa cu flizelina si isi tin bine forma, insa eu vroiam sa fie mai stabile...

Дома всё время натыкаюсь на вещи которые не стоят где надо :)) и думаю было бы хорошо коробочку для этих мелочей сшить и для других тоже.
иии вообще много разных принадлежностей выходят из под контроля и не бывают на своём месте, когда в них нуждаешься больше всего :)
Поэтому я решилась на следующую коробочку, на этот раз круглую для разных тюбиков для макияжа, которые до сих пор врассыпную лежали на подоконнике в ванной :))
Теперь беспорядка меньше. Коробочка очень нравится именно такой, ярко-красной с белым горошком.
Честно говоря боялась использовать эту красную тряпочку (очень яркой казалась, а после того как подружке сделала коробочку из таких тряпочек, она мне очень понравилась и я сделала для себя из тех же тряпочек).
Между тряпочками и флизелином, в донышко вшила CD диск, а вот боковинки не придумала чем укрепить чтоб были хорошо стоящими, правда форма держится за счёт флизелина, но хочется ещё большей прочности.






Din ramele care le-aveam acasa am ales una pentru a inrama broderia cu ingerul de la Tralala, pe care il brodasem 2 ani in urma :P

И ещё я из домашних запасов, наконец оформила ангела от Tralala, которого вышила ещё 2 года назад.



11 comments:

  1. Lina, cutiuta SUPER!!! Ca o capsunica - culori foarte vii si varatice. Ingerasul foarte finut! Imi place foarte mult - am eu o dragoste deosebita pentru ingerasi:)

    ReplyDelete
  2. Очень оригинальная коробочка! Красота! И ангел очень понравился!

    ReplyDelete
  3. Lina, ce cutiute frumoase faci)) Sper si eu intr-o zi sa-mi satisfac dorintele si sa ma apuc si de cusut)))

    Sa stii, ca azi am dat la cautare Google "broderia ingerul" (cautam ceva) si a aparut si poza ta))))))))

    O i placuta in continuare))

    ReplyDelete
  4. Lucia, multumesc! cutiuta intr-adevar imi aduce aminte de o capsunica, chiar special i-am cusut urechiuse verzi :))) ingerasul si mie imi place, mi-am pus in gand sa mai bordez si inger de vara si mai multe... doar cu timpul stau mai rau :(

    MyAmy, multumesc! spor la cusut :)) ce interesant incerc si eu sa caut sa vad daca imi apare numele meu :D si voua weekend frumos!

    ReplyDelete
  5. Lina,cu fiecare cutiuta facuta de tine, inteleg ca am nevoie de masina de cusut si de multe cutiute! asa-s de frumoase, colorate))
    aa, mi-am adus aminte ,cu ce se asociaza cutiuta-capsunica))) acus)))

    uite)) https://picasaweb.google.com/lh/photo/SJEf75T5-wUFK8O_ZB1KjSg3oUnoEds_R_Z8dhCGIrE?feat=directlink , i-am luat lui cuciulica al meu))

    ReplyDelete
  6. Shinshi, multumesc :) sunt sigura ca daca te-ai apuca sa cosi ti se va primi la fel de bine cat de bine de pricepi si la lutul polimeric :)) hoodie e chiar cusut din aceleasi stofe ca cutiuta mea :D imi inchipui ce super arata Rex in aceasta imbracaminte. Trebuie sa fie tare stylish :D

    ReplyDelete
  7. Nelli, спасибо. Заходи ещё ;)))

    ReplyDelete
  8. Абсолютно все работы в блоге классные!

    ReplyDelete
  9. спасибо, Viola. заходи ещё :))

    ReplyDelete
  10. mami cita frumusetze, offfffff ce tare imi plak lukrarile tale. Linutza esti tare bravoooo. Ma doboara boxele tale, vreau si eu sa incerc, insa mereu las pe myine si uit offfffffffff, ma bucur ca te am pe tine si vad ce mai face lumea, bafta tie. Pupici si imbratisari!!!

    ReplyDelete
  11. Liuba, multumesc mult :) Si eu multe vreau sa fac si cate idei am nu reusesc sa le realizez, si ma axez pe ceea ce pot face cel mai bine, dar as incerca foarte foarte multe!!! Stiu ca esti o persoana foarte creativa, cu timpul se vor aduna si la tine multe lucrusoare facute de mana care te vor bucura :))) Si tie succese !

    ReplyDelete

Thank you for your comments ;)