Thursday, January 20, 2011

Cadoul de Anul Nou/My New Year's present

De Anul Nou sotul mi-a cadonat un dulapior cu sertarase pentru ca sa pastrez accesoriile mele de cusut si impletit.
Are trei nivele cu sertarase, plus un sertar larg jos si o cutiuta sus in mijloc, care e destul de adanca si permite sa pastrezi in ea rulori de stofe. E foarte comod SI FRUMOS:





Cu bine, Lina

9 comments:

  1. Hi Lina!!! As vrea sa vad si eu dulapiorul, dar nu pot sa ma uit la poze, poate reinoiesti pozele, ca e ceva error... xoxo,Liuba

    ReplyDelete
  2. Hey! nu stiu ce se intamplase cu pozele cele, le-am pus din nou acum!!! merci ca m-ai anuntat ;) have a nice weekend!

    ReplyDelete
  3. Ymi place mult boxa, ce cadou frumos te-a facut sotul tau... are multe sertarele, e super de tot ... ma bucur pentru tine, thanks,have a great weekend :)

    ReplyDelete
  4. mmm, da mie ce tare imi place cutia ;) da, sunt mult sertarase si in mijloc e o odaita destul de inalta unde tin bucati de stofa aranjate rulouri care stau in picioare - e comod si dragut! si voua odihna placuta!

    ReplyDelete
  5. imi inkipui cit de fericita esti, as vrea si eu ceva de genul acesta, ador boxele ...

    ReplyDelete
  6. iti doresc si tie sa ai in viitorul apropiat cutiute frumoas epentru micile accesorii ale noastre, a femeilor (sopteste-i perechei ca se apropie 2 sarbatori :D)

    ReplyDelete
  7. :) dadada asa o sa fac, cu toate ca el nu scapa nici una din sarbatori ... :)o sa ii arat si lui boxa asta frumoasa, o sa ii plaka mult ...

    ReplyDelete
  8. mmm, super cadou ai primit, Lina! imi place si mie, desi nu sint "hobbist" inrait, ca voi..:)
    stii, la fiecare i se da dupa dorinte, doar ca tre sa stii ce vrei;) si cel de alaturi sa te inteleaga asa bine...ca pe tine :P

    ReplyDelete
  9. :D merci Silvica, asa e!
    E mai usor sa faci cadouri stiind ce anume asteapta omul de la tine ;)

    ReplyDelete

Thank you for your comments ;)