Thursday, November 4, 2010

Ghooost 8-|



Design: "Ectoplasmic Kiss", "The Cricket Collections"
Fabric: linen Permin, 32 count
Threads: DMC, Kreinik


Se apropia Halloweenul!
Si desi pina acum nu am sarbatorit acest eveniment, iar copiii la scoala se gatesc tare serios plus toata lumea din jur e agitata cu venirea acestei sarbatori - am zis sa o sustin pe fiica mea si sa intampinam si noi Halloweenul anul acesta.
Am decorat casa de Halloween cu girlande si baloane, dar si o broderie micuta a fost foarte binevenita. Am gasit un design free cu o stafie, tocmai la tema. Mi-a placut aceasta stafie prietenoasa si m-am pus pe treaba. Designul "The Cricket Collections" se numeste "Ectoplasmic Kiss". L-am brodat pe in suriu-albastru. Am ales stofa aceasta sa fie contrast dintre stafie alba si fon care imi aminteste de culoarea cerului cind soarele deja a apus si inca nu e noapte. Mai raman cu gandul ca voi putea broda pe stofa asta mai multe designuri de iarna.
La ata alba am adaugat si un fir de Kreinik 032 Blending Filaments pentru a-i da stafiei un look transparent. Cu ata asta se brodeaza usor fiindca ata e subtire si ascultatoare in comparatie cu DMC metalic. Sarutul ei e cam spooky insa stafia in general e foarte prietenoasa, exact ca stafia din desenul animat "Каспер-доброе привидение". Si finisarea am gandit sa o fac ca un semn triunghiular "Fiti precauti - STAFIA!"


Приближался Хэлоуин.
И... хотя до этого года мы не праздновали Хэлоуин, но дети в школе усердно готовились да и вокруг такая беготня была по подготовке к этому празднику, что я решила поддержать детей.
Мы натянули гирлянды с пауками и летающими мышами и шарики надули, а от меня маленькая вышивка подошла к декору ;)
Это маленъкий дизайн от Крикет Коллекшн - "Ectoplasmic Kiss".
Вышивала на серо-голубом льне Пермин, 32.
Выбрала этот цвет потому что маленькое привидение белого цвета должно было контрастировать с фоном ткани, и потом я ещё подумала выбрать этот цвет так как это цвет сумерек, когда начинается веселье Хэлоуина.
Думаю ещё много чего зимнего можно будет вышитъ на этом льне.
К белой нити ДМС добавила нить Крейника, чтоб придать прозрачность привидению.
Крейником легко вышивать, он тонкий и послушный в сравнении с металлическом ДМС.
Поцелуй привидения не самый романтичный, но привидение явно дружелюбное, чем не "Каспер-доброе привидение"?
Собрала его как знак "Будьте осторожны - ПРИВИДЕНИЕ!"






Cu drag,
Lina

2 comments:

Thank you for your comments ;)