Wednesday, June 9, 2010

New Sal/ Kолючая авантюра

M-am inscris la aventura noua de pe Krestomania . Atele si biserul l-am comandat de pe sewandso, iar stofa din depozitul meu de stofe Jobelen 28. La aventura asta "ghimpoasa" s-au dat nr. culorilor si culoarea mergelelor. Moderatoarea ne-a informat ca aventura se numeste "ghimpoasa" - ramane de ghicit de ce, sau ramane de brodat etapele si sa descifram cu timpul de ce e "ghimpoasa". Vor fi cruciulite, cusaturi interesante voluminoase, aplicarea biserului si backstitch.

Iata si prima etapa finisata:

Записалась на новую авантюру на Крестомании.
Даны номера ниток и цвет бисера. Будут крестики, бэкститч, работа с бисером и обьёмные шовчики.
Нитки и бисер заказала на севе а материал из своих запасов Жобелен 28.
Модератор обявил название "колючей авантюрой" остается угадать что же это за колючка будет или просто отшить задаваемые этапчики и расскрыть таинственную колючку. Могу только предположить что может быть колючим: ёж, роза, кактус, ИГОЛКИ, ммм чертополох??? Подумаю что ещё может быть колючим.
А вот и первый этап:


2 comments:

  1. Am si eu intrebare care ma chinuie demult - care e finalitatea acestor aventuri? Care e scopul?
    Trebuie sa spun ca imi place tare mult uzorul cu care ai inceput(nu stiu exact cum se numeste aceasta tehnica). Pare sa fie promitzatoare aceasta aventura! Spor in continuare la cruciulite!!!

    ReplyDelete
  2. finalul e o broderie draguta :) de care nu stii cum va arata in final... asta e si intrigant :D brodezi nu stii ce... si plus la toate fiecare participant din aventura isi alege atele si stofele dupa gustul lor (unele aleg dupa cum i s-a dat de la moderator), in final iese aceeasi broderie dar efectuata diferit... si o poti vizualiza apoi in diferite culori... (cam aproximativ cum a fost pe forum la lucrarea lui N. Mlodetski)

    ReplyDelete

Thank you for your comments ;)